tiistai 16. huhtikuuta 2013

Lähtöpäivä lähenee

Tänään oli viimeinen kuntosali päivä ennen lähtöä. Sinnikkäästi olen syyskuun alusta käynyt Hotelli Tallukan RedPower kuntosalilla. Tavoitteena on ollut neljä käyntiä viikossa. Joka viikko se ei ole toteutunut, mutta aika lähelle kuitenkin.

 
Welhonpesältä hakiessamme Matille Bigfootia, ostin uuden kuivapuvun. Olin pyörittänyt hankintaa  mielesssäni jo pitkään. Päädyin Peakin Exploreriin. Tilasin tosin vuosi sitten Skotlannista Lomo Renegade puvun. Se on kaikin puolin asiallinen ja hinnaltaa edullisin markkinoilla. Ainoa ongelma siinä mielestäni on, että vetoketju on selässä. Sen käyttö tarvitsee joko seuralaista tai jonkin kaltaista apuvälinettä. Ehkäpä myös käytännössä loistava ratkaisu, lateksisukat, saattaa aiheuttaa pitkällä matkalla ongelmia. Niin mukavat kuin ne ovat, nimittäin jalat pysyvät kuivina, vaikka vedessä käveleekin, on se varteenotettava riski.Jospa lateksi sukat hajoavat retkellä.
 
Peakin kuivapuvussa on vetoketju haarojen välissä. Se helpottaa päivittäisiä ja väistämättömiä tehtäviä.
 
 
 
 
 

 
 

2 kommenttia:

  1. Hei, samanlainen kuivapuku kiertää Suomen rannikkoa touko-kesäkuussa minun päälläni. Hyvä ostos. Kannattaa vetää vetoketju kunnolla kiinni.
    Helsingin edustalla on jo laajalti avovettä viimeisiä tereenejä varten. Eiran- ja Hernesaarenrannasta on pitkälle avointa etelään ja länteen.

    VastaaPoista
  2. Hei!
    Tänään punkkirokotus, Soneran liittymä, vesitiivis puhelin, lääkkeitä, puhelinnumeroiden vaihtoa, sähköpostiin ilmoitus,etten ehkä vastaa heti.

    VastaaPoista