perjantai 26. huhtikuuta 2013

Lauantaina Ruotsiin

Huomenna, lauantaina, lähdemme Ruotsiin. Lähto Lahdesta klo 15.00 kohti Naatalia ja iltalaivalla Ruotsiin. Sunnuntaiaamuna lähdemme lähtöpaikalle Norjan puolelle Haldeniin. Olen koko  viikon seurannut Ruotsin rannikkon sääennusteita. Tällä hetkellä ei näytä kovin mukavalta, maantaille on luvattu luoteistuulta 11-14 m/s ja tiistaille vielä 8 -11m/s. Toivottovasti vähän laantuu. Ei nimittäin tunnu kovin kivalta aloitukselta

 
Lauantaina aloitan blogin säännöllisen päivittämisen. Kommentit ovat toivottavia.
 
Jukka

6 kommenttia:

  1. Alku aina hankalaa, lopussa kiitos seisoo. Vai miten se sanonta menikään? Hyvä melontaurakkaa teille molemmille!! Me tirpusen kanssa seurataan tiiviisti teidän matkantekoa.

    Tyyntä keliä ja rentoa lamojen läiskettä!

    Susanna

    VastaaPoista
  2. Bigfoot on koepakattu! Ei voi sanoa, että hyvin sopivat. "Kärkipiikit" piti hyödyntää ja jalkojen etupuolelle ennen väliseinää tuli vesitiivis pussi ja sinne sisältöä. Bigfootissa melojan selän takana oleva vesitiivis tila ahmi tavaraa tehokkaasti - hyvin suunniteltu. Tilaa jäi vielä matkavaatteille ja laivalta ostetut ostokset ovat aina sopineet mukaan. Niin pientä kajakkia, ei tietääkseni ole vielä tehtykää, että laivaostokset olisi annettu saattajille kotiin toimitettavaksi. Kannelle on kyllä varalla tyhjä vesitiivis säkki kansiköysien alla. Kypärälle ei tilaa oikein löydy. Päässäkään ei viitsi koko matkaa päässä pitää. Täytyy miettiä, otanko mukaan, jos vaikka varusteet olisivat kutistuneet. Jos tulee tyrskyrantautumisia tai liikkeellelähtöjä, niin kypärä voisi olla tarpeen.

    Huhun mukaan Jukalla on meneillään pakkauskokeilu juuri nyt. Onnea ja menestystä vaikeassa tehtävässä!

    VastaaPoista
  3. Yksi henkistä kestävyyttä vaatinut vaihe siis takana :) On siinä ollut varusteiden valinnassa miettimistä, että on varmasti kaikki eikä yhtään liikaa mukana.
    Onnellista melontamatkaa! Jospa tuulet puhaltavat teidät hyvään alkuvauhtiin...
    t. Mirja K

    VastaaPoista
  4. Kenties on jo pientä jännitystä vatsanpohjassa tällä hetkellä! Hyvää matkaa kaikin puolin :)

    VastaaPoista
  5. Toivotaan että ainakin tuulen suunta vaihtuisi, niin ja saisi varmaan pikkasen vähemmänkin puhallella... Toivotaan mukavaa starttia ja me "maakravut" seuraillaan silmä kovana reissun edistymistä!

    jonne

    VastaaPoista