keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Retken kartat

Ruokapuoli muotoutuu pikkuhiljaa. Nyt keskitytään karttoihin. Tai karttojen tulostukseen. Meillä on käytössä A3 merikorttilehtiä 102 kappaletta. Ja ne pitäisi tulostaa. Yksi vaihtoehto olisi toki perinteinen paperi ja sen laminointi. Siitä tulee vain tilaa vievä paketti ja ei käyttössäkään paras mahdollinen.

Tilasin Xeroxin NeverTear A3 kopiopaperia paksuudeltaa 120 mic. Se vedenkestävä ja repeytymätön. Tulostan siihe kaksipuoleisesti kaksi sarjaa karttoja. Vie vähemmän tilaa ja on mukava käyttää. Hinta on toki 0,82 € arkki. Kun olin tilannut ne, tajusin vasta, että Lahdessa on Torkkelin Paperin iso myymälä. En tullut kysyneeksi, mitä heillä olisi tarjolla. Ja olisiko se ollut edullisempaa.

Nyt on siis tulosteina merikortti lehtiä koko matkalle. Sen lisäksi Garmin GPS:ssä myös merikortti. Nyt vain pitää löytää sopivassa mittakaavassa oleva Ruotsin kartta. Suomalaisessa kirjakaupassa oli 1:700000 Michelin kartta. En vielä tiedä tyydymmekö siihen vai löytyisikö jota 1:400000 tai 1:500000 karttaa jostain. Katsotaan.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti