sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Sunnuntai, 6.päivä

Lähdimme liikkeelle vasta klo 10.00. Sisämajoitus ja suihku tekivät todella hyvää. Eilinen ilta oli tossissaan kylmä. Aamun ensimmäiset 7 kilometriä meloimme aava meren laidalla. Pakoin kaksi metrinen maininki on aina jännää yhdistettynä rantakallion heijastus aaltoihin. En ole koskaan ollut pesukoneessa, eikä myöskään Matti, mutta rantakalliosta takaisin vellova aalto lienee samanlaista. Matka jatkui kohtuullisen mukavissa olosuhteissa Lysenkiliin. Akla hieno paikka.

Sieltä matka jatkui tuulen voimistuessa ja tietysti vastainen. Poikkesimme pienessa ja tosi kauniissa kanavassa paikassa nimeltään Grunsund. Sieltä lähtö oli jälleen pesukoneessa viitisen kilometriä. Loppumatka yöpaikkaan voimistuvaa vastaista.

Ei se matka nyt etene suunnitellusti, tänään 30 km.

3 kommenttia:

  1. Voin kertoa että vaihtaisin välittömästi konttuurissa rypyssä istumisen ulkoilmaelämään, jos olisi mahdollista. On tosi mukava seurata teidän reissua. Hyvinhän se etenee, ja tuulikin pian kääntyy.

    Tsemppiä.

    Maarit N.

    VastaaPoista
  2. Kyllä se tuuli kääntyy - viimeistään siinä vaiheessa kun tekin käännätte kajakit kohti pohjoista ;-)

    VastaaPoista
  3. Hyvä että huumori säilyy - eiköhän se matkanteko muutu jossain vaiheessa helpommaksi. Kiva kun saa seurata teidän seikkailujanne täältä kotosohvalta käsin. t. Hanna

    VastaaPoista